Skip to main content

Om Flygelcenter

Mats Öjefelt, Grundare, Musiker och Piano / Flygelentusiast

Hej, kul att du hittat hit. Jag heter Mats Öjefelt, det är jag som driver Flygelcenter sen många år tillbaka. Med över 40 års erfarenhet i branchen, har jag fått äran att serva över 100 tals nöjda kunder allt ifrån vanliga musiker till många av Sveriges mest folkkära artister.

Succén kan nog med enkelhet förklaras med att vi verkligen lyssnar på vad kunden vill ha och bistår med den erfarenhet och expertis som vi innehar. Alla kunder är individuella, därför krävs det från våran sida att jobba utfrån den synvinkeln. Detta är något vi inte tummar på !

Vi kan idag erbjuda flyglar från kända tillverkare som Fazioli, Steinway, Bösendorfer, Bechstein, m.fl, ni finner även fabrikat av mindre kända märken samt mindre flyglar och pianon, begagnat samt nytt.

Våran service sträcker sig långt. Flexibilitet är vårat motto. Vi kan idag erbjuda flera alternativ allt för att du som kund ska känna dig 100% nöjd. 

Har ni några som helst funderingar, så tveka inte att ringa eller besöka oss. Vi finns på Karlaplan i Stockholm där ni finner ett axplock av våra flyglar samt i vackra Dalarna där ni finner större delen av vårat sortiment.

Välkomna!

Mats Öjefelt, Flygelcenter